Aupairguiden.se

Sök på aupairguiden.se

Senaste unika sökningar

7800, colorado, Ottawa, Toronto, Trotsiga, Facebook, skatteverke, Hur mycket, Malaga, Age, Cork, rutavdrag, USA_, lediga, kontak

line180

Läs också

Samarbete med SOLID försäkringar

solid_bild_l

Varför bör man ha en försäkring som au pair? 

Att åka iväg som aupair innebär ofta mycket spänning och viss nervositet. Det kan därför vara skönt att slippa oroa sig för en ytterligare sak - vad som skulle hända om olyckan var framme under resan. De flesta hemförsäkringar skyddar dig enbart de 45 första dagarna utomlands. Det är därför viktigt att du har tecknat en reseförsäkring när du är borta längre tid.

Samarbete med SOLID försäkringar

För att underlätta i valet av reseförsäkring har vi har inlett ett samarbete med Solid Försäkringar. De erbjuder en specialutformad produkt för au pairer som vi anser är enkel att förstå och ger ett bra grundskydd. 

>> Klicka här för mer information om försäkringen och för att räkna ut din försäkringspremie

 

solid_logga_s

 

Observera! Om du valt att åka via en au pair förmedling kan de ha en aupair-försäkring som ibland ingår i programavgiften och/eller finns som tillägg. Hör alltid med din förmedling om vad som gäller.

 

 

 

Gilla

Aupairguiden på Facebook

Besök gärna Aupairguiden på Faceboook.

 

Läs också

Evelina bytte ut hästarna mot hanukka

evelina3_s

När Evenlina Rosenlöf gick ut gymnasiet var tanken först att jobba utomlands med hästar. Men som au pair hamnade hon på USAs häliga västkust. Läs hela intervjun här.

line250

Läs också

Become a local!

Upplev helt andra sidor av ditt au pair resmål genom att "think as a local". Läs mer här!

line250

Följ oss

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram och dela dina aupairupplevelser med #aupairguiden eller #aupairads. Varje vecka utnämner vi veckans bästa bild!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/webvol8/fn/590s3ek12ctseyx/aupairguiden.se/public_html/includes/instagramfeed.php on line 65