Aupairguiden.se

Livet som au pair

Ett spännande vardagsliv

Vardagen kan se lite olika ut för olika au pairer. En del ansvarar för många hushållssysslor, medan andra knappt behöver ta i en disktrasa. Vissa har mycket fritid och få kvällar de behöver sitta barnvakt, medan andra får pussla lite extra för att hinna med den där joggingrundan eller kaffen på Starbucks.

Det alla har gemensamt är att de sitter i samma sits. De är alla främlingar i ett nytt land och i en ny familj, och alla förväntas ta samma ansvar för barnen. I slutändan är nog de allra flesta överens om att livet som au pair också är väldigt roligt. Att lära känna nya människor, resa runt i ett nytt land och komma nära en familj som till en början var främmande är upplevelser som du kommer att ha för livet.

Ibland kan det vara skönt att ta del av andras erfarenheter och tankar. Därför har vi samlat Sveriges bästa au pairbloggar för att du som är eller funderar på att bli au pair ska få inspiration och kunskap om livet som au pair.  Vi har även spännande intervjuer med våra au pairer ute i världen.

Vill du synas med din blogg eller vara med på en intervju?

Kontakta ellinor@aupairguiden.se. Beskriv dig själv och din blogg/ ditt au parliv i mailet!

 

Gilla

Aupairguiden på Facebook

Besök gärna Aupairguiden på Faceboook.

 

 

line250

Följ oss

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram och dela dina aupairupplevelser med #aupairguiden eller #aupairads. Varje vecka utnämner vi veckans bästa bild!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/webvol8/fn/590s3ek12ctseyx/aupairguiden.se/public_html/includes/instagramfeed.php on line 65