Aupairguiden.se

Inspiration och tips till dig som au pair

Detta ska bli ett av dina livs äventyr och ett minne för livet!

Innan avfärd har de flesta många idéer om hur de vill lägga upp sin tid som au pair. Resa mycket, ha ett aktivt socialt liv, lära sig språket och samtidigt vara en strålande au pair för värdfamiljen.

Väl på plats inser du snart att detta inte är någon dans på rosor. Tiden tenderar att flyga iväg, och efter ett tag verkar det som att allt går på rutin. Hushållsarbetet kanske utförs lite halvhjärtat. Löftet att inte prata svenska under hela vistelsen är svårt att hålla. Och den där träningen, den verkar aldrig riktigt bli av.

Känner du igen dig? Här har Aupairguiden samlat inspiration och tips till dig som redan är au pair. Du kan bland annat läsa om hur du maximerar din tid som au pair för att hinna med alla de saker du fått lägga åt sidan. Du får också tips på hur du kan hålla dig i form och hur du undviker att hamna i de klassiska turistfällorna. Missa inte heller Aupairguidens artikel om kärlek utomlands - kanske står du på tur härnäst!

Lyckoönskningar och pepp från teamet bakom Aupairguiden.se - vi har alla varit au pairer och skapat minnen för livet

 

Gilla

Aupairguiden på Facebook

Besök gärna Aupairguiden på Faceboook.

 

Aupairads.com

Mest populära värdfamiljerna på Aupairads.com just nu!

Familjen Engstrom Legros i Rome, Italy

Familjen ID66562 i Bergisch Gladbach, Germany

Familjen Bannon i Manly, Australia

Familjen ID68241 i Oslo, Norge

Familjen ID84940 i Perth, Australia

Här listar vi några av alla familjer som söker en svensk au pair på vår nya mötesplats Aupairads.com.

Klicka här för se fler familjer!

logo_small

line250

 

line250

Följ oss

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram och dela dina aupairupplevelser med #aupairguiden eller #aupairads. Varje vecka utnämner vi veckans bästa bild!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/webvol8/fn/590s3ek12ctseyx/aupairguiden.se/public_html/includes/instagramfeed.php on line 65